Är du i behov utav en design till WordPress eller behöver din hemsida en uppfräschning?
Oavsett om du driver din hemsida på egen server eller via WordPress så kan jag hjälpa dig med att utforma en design utifrån dina önskemål.

Design till WordPress

I dagsläget arbetar jag främst med WordPress och rekommenderar verktyget till alla mina kunder. Med WordPress kan du ha full koll på din hemsida och du kan enkelt uppdatera din design och ditt innehåll. Är du nybörjare när du tar kontakt med mig så hjälper jag dig på traven med allt det administrativa.

Mitt mål är att du ska kunna styra din hemsida eller blogg precis som du vill utan att behöva känna dig begränsad. Sedan kan du lämna kodning och installation åt mig,

När det kommer till designen så utgår jag från befintliga teman och använder dem som grund, för att sedan sätta din prägel med allt vad det innebär. Låter det intressant? Släng iväg ett mail så berättar jag mer.

Design till hemsida med egen server

Har du din hemsida på en egen server så skapar jag en statisk design åt dig helt efter dina önskemål. Här är valmöjligheterna många och bara fantasin sätter stopp.

Vill du ha hjälp med köp av domän och webbhotell så guidar jag dig gärna i ärendet och kan rekommendera webbhotell som jag tidigare arbetat med. Kontakta mig så hittar vi en lösning för dig och din hemsida.

Hur går det till?

Läs igenom denna information som innefattar betalning, tillvägagångssätt och underhåll innan beställning:
Vid beställning av design till WordPress & Hemsida

Priser & Designpaket: Design till WordPress & Hemsida

Nedan har jag samlat de paket som är utformade för mina tjänster. 
Tveka inte att höra av dig om du inte tycker att det du söker finns beskrivet nedan.

WordPress Komplett

fr. 8 500:-

Du får en funktionell och designanpassad webbplats med WordPress utifrån dina önskemål.
Jag utgår från ett befintligt tema som matchar de funktioner du önskar. Jag jobbar med tillägget Elementor som gör det möjligt för dig som kund att sedan själv ändra och lägga till ditt personliga innehåll. Upp till 8 sidor med bilder, information och widgets. Tillägg och funktioner anpassas och designmässigt är det bara fantasin som sätter stopp.

Supporthjälp kring allt som rör WordPress, din hemsida/blogg, domän- och serverhantering.
Det kan gälla exempelvis webbdesign, design till WordPress, tillägg och plugins, installation av WordPress, bloggdesign, kodhjälp, SSL för hemsida, domänhantering, mailhantering, webbhotell/webbserver, FTP-konton och konfiguration.

WordPress/Webbdesign Support

600:-/h

WordPress Installation

850:-

Jag installerar WordPress  på din server. Jag skapar också dina databaser samt konfiguration av FTP. Du får dina uppgifter samlade och efter arbetet kommer du kunna logga in på din nya WP-site utan problem.

Du får en design på din server utformad efter dina önskemål.
Jag skapar din design från grunden och du har möjlighet att få upp till 10 sidor med information, bilder och widgets. Designen är självklart anpassad till mobila enheter.

Hemsida Komplett

fr. 18 500:-

Innehar F-skattsedel.