Portfolio:
Företagsfotografering 

Företagsfotografering i alla dess former

Jag erbjuder företagsfotografering i Nyköping. Kanske har ni fått ett tillskott i företaget och behöver porträttfoto? Eller är ni ute efter en fotograf till ett härligt personalevent? Företaget kanske behöver uppgradera personalbilderna eller så saknar ni attraktiva lokalbilder? För att inte tala om butiker och e-handel, ni kanske helt enkelt är i behov av stilrena produktbilder? 

Som företag finns det mycket att förmedla via bild. Därför passar det klyschiga ordspråket perfekt här, en bild säger mer än tusen ord. Just därför är det viktigt för företagare att visa vilka de är inför sina kunder. Oavsett bransch finns det alltid något som dina kunder är intresserade att se mer utav – och gärna innan de kommit i kontakt med er.

I det digitala samhälle vi lever i idag är allting väldigt lättillgängligt och vi vill gärna kunna ta del av så mycket information som möjligt innan vi gör våra val. Att kunna läsa om personalen och se bilder på de anställda ger ett tryggt första intryck och skapar redan där en relation till kunden. Likväl som att en hemsida med personliga bilder över lokal, event och produkter skapar ett personligt intryck. 

Vill du/ni ha en företagsfotografering, men inte i Nyköping?

Finns du eller ditt företag på andra ställen i landet hjälper jag mer än gärna till ändå! Även om jag utgår från Nyköping så har jag alla förutsättningar för att ta mig till er. Kanske har ni en fantastisk park i närheten av kontoret, eller har hyrt lokal i staden där ni bor för ett event? Vi löser självklart det och jag tar mig då till er. Vid sådana fotograferingar tillkommer reseersättning och det diskuterar vi tillsammans.

Varmt välkomna att kontakta mig för offertförfrågan eller bara för att boka ett möte där vi diskuterar era önskemål.

Läs mer om hur en fotografering med mig går till eller kolla in mina priser för fotograferingar