Portfolio:
Gravidfotografering

 

Fotografering för gravida, barn och familjer

Jag erbjuder gravidfotografering samt barnfotografering i Nyköping. Här nedan har jag samlat ett urval av bilder från de barnfotograferingar som jag fått äran att ta del utav. Är ni i stadiet där ni väntar tillökning, precis fått en nyfödd liten krabat, vill fånga syskonen på bild eller skapa familjefoton tillsammans? Att fotografera barn och familj och föreviga skratt och blickar ligger mig varmt om hjärtat. Mitt mål med fotograferingen är att få er att känna er bekväma och avslappnade som möjligt. Jag vill att ni ska vara precis som ni är där hemma och fokusera på er gemenskap – så lämnar ni fotograferingen till mig.

Vill du ha en barnfotografering, men inte i Nyköping?

Din fotografering behöver inte vara i Nyköping. Bor du på annan plats tillkommer reseersättning (18,50:-/mil).

 

Portfolio:
Barnfotografering