Väntar ni tillökning? Grattis!

För tillfället tar jag tyvärr inte emot några förfrågningar om gravidfotograferingar.

Varje graviditet är unik. Jag erbjuder gravidfotografering till er som vill föreviga denna magiska resa. I varje fotografering finns det möjlighet att få bilder på både er som par samt den gravida ensam. Finns det syskon sedan tidigare får dessa självklart också vara med. Vi ser till att få med era önskemål utifrån det paket ni väljer.

Jag utgår från Nyköping och majoriteten av mina fotograferingar görs här – men det finns absolut möjlighet för fotografering på andra platser i Sörmland. Kontakta mig så diskuterar vi vidare.

Hur går det till?

Jag har samlat all nödvändig information på länken nedan. Allt från första kontakt till betalning och tillval.
Vid beställning av Fotografering

Priser & Paket

Nedan har jag samlat de paket som är utformade för mina tjänster. 
Tveka inte att höra av dig om du inte tycker att det du söker finns beskrivet nedan.

Lilla Gravidfotograferingen

1 700:-

60 minuters fotografering tillsammans med den gravida och/eller paret som väntar barn. Vi kommer tillsammans överens om tid och plats. 25 högupplösta, redigerade bilder ingår (upp till A4). Detta paket fungerar lika bra för hela familjen som för den gravida/paret som väntar barn.
90 minuters fotografering tillsammans med den gravida och/eller paret som väntar barn. Vi kommer tillsammans överens om tid och plats. 35 högupplösta, redigerade bilder ingår (upp till A4). Detta paket fungerar lika bra för hela familjen som för den gravida/paret som väntar barn.

Stora Gravidfotograferingen

2 200:-

Innehar F-skattsedel.
Alla priser på denna sida är inkl. moms.