Är det dags för en uppfräschning av bloggen och du behöver hjälp med bloggdesignen? Kanske är du i uppstarten och kommer inte riktigt igång? I vilket fall är jag helt rätt person för dig!

Behöver du hjälp med bloggdesign?

Har du en aktiv blogg kan hjälpa dig att utforma din bloggdesign så att det speglar just dig och ditt varumärke. Färger, typsnitt och bilder gör mycket och det första intrycket är viktigt för läsaren. Tillsammans kan vi skapa ditt intryck efter dina önskemål så att din design på Blogg.se blir precis som du vill ha den!

Använder du WordPress på egen server och vill ha hjälp med bloggdesign där? Inga problem! Läs mer om mina tjänster för WordPress här.

Vill du ha hjälp med delar av din bloggdesign?

I en bloggdesign är det inte alltid helheten som man är ute efter, och jag erbjuder också hjälp med koder och grafiskt material till din bloggdesign. Jag har designat bloggar sedan 2008 och har stor erfarenhet av just Blogg.se som portal. Söker du en header, vill städa upp i din sidomeny, skapa en navigeringsmeny eller få en snygg, mobilanpassad design som funkar för alla enheter? Hör av dig till mig så ska jag hjälpa dig.

Bloggar du på annan portal och vill ha hjälp med bloggdesign?

Har du din blogg på någon annan portal är du varmt välkommen att kontakta mig ändå. Mina prispaket är utformade efter de portaler som jag arbetat med länge – men det finns absolut möjlighet för mig att hjälpa dig med din design ändå.

Oftast räcker det med att jag tar en titt på din bloggs kodning och kan utifrån denna meddela vad jag kan hjälpa dig med och inte. Eftersom att jag har jobbat med designer och kodning i en del år så samlar man på sig många erfarenheter och kunskaper inom området – så tveka inte att höra av dig även jag inte erbjuder något specifikt paket inom ditt önskemål.

Notera att Blogg.se inte erbjuder möjligheten att skapa olika sidor. Exempelvis en startsida och en sida för kontakt. Blogg.se är endast ett bloggverktyg och man kan endast skapa designen utfrån bloggvyn. Vill du ha specifikt en hemsida, rekommenderar jag WordPress. Läs mer om mina tjänster för WordPress här.

Hur går det till?

Läs igenom denna information som innefattar betalning, tillvägagångssätt och underhåll innan beställning:
Vid beställning av Bloggdesign

Priser & Designpaket: Hjälp med bloggdesign

Nedan har jag samlat det paket som är utformat för designer hos Blogg.se
Tveka inte att höra av dig om du inte tycker att det du söker finns beskrivet nedan.

Designpaket Blogg.se

fr. 900:-

Du får en design utformad efter dina önskemål. Du väljer själv färger, typsnitt och bilder och vi skapar en personlig touch. Det finns möjlighet att skapa bildspel, dropdownmeny, sidomeny(er), informationsrutor, personlig header etc.
Innehar F-skattsedel.