Hjälp med Bloggdesign

Är det dags för en uppfräschning av bloggen och du behöver hjälp med bloggdesignen? Kanske är du i uppstarten och kommer inte riktigt igång? I vilket fall är jag helt rätt person för dig!

Behöver du hjälp med bloggdesign?

Har du en aktiv blogg hos Blogg.se/ Webblogg.se/Blo.gg kan jag hjälpa dig att utforma din bloggdesign så att det speglar just dig och ditt varumärke. Färger, typsnitt och bilder gör mycket och det första intrycket är viktigt för läsaren. Tillsammans kan vi skapa ditt intryck efter dina önskemål.

Vill du ha hjälp med delar av din bloggdesign?

I en bloggdesign är det inte alltid helheten som man är ute efter, och jag erbjuder också hjälp med koder och grafiskt material till din bloggdesign. Jag har designat bloggar sedan 2008 och har stor erfarenhet av just Blogg.se som portal. Söker du en header, vill städa upp i din sidomeny, skapa en navigeringsmeny eller få en snygg, mobilanpassad design som funkar för alla enheter? Hör av dig till mig så ska jag hjälpa dig.

Bloggar du på annan portal och vill ha hjälp med bloggdesign?

Har du din blogg på någon annan portal är du varmt välkommen att kontakta mig ändå. Mina prispaket är utformade efter de portaler som jag arbetat med länge – men det finns absolut möjlighet för mig att hjälpa dig med din design ändå.

Oftast räcker det med att jag tar en titt på din bloggs kodning och kan utifrån denna meddela vad jag kan hjälpa dig med och inte. Eftersom att jag har jobbat med designer och kodning i en del år så samlar man på sig många erfarenheter och kunskaper inom området – så tveka inte att höra av dig även jag inte erbjuder något specifikt paket inom ditt önskemål.

Hur går det till?

Läs igenom denna information som innefattar betalning, tillvägagångssätt och underhåll innan beställning:
› Vid beställning av Bloggdesign

Priser & Designpaket: Hjälp med bloggdesign

Nedan har jag samlat de paket som är utformade för mina tjänster. 
Tveka inte att höra av dig om du inte tycker att det du söker finns beskrivet nedan.

Lilla Designpaketet
459:-
Design till blogg.se/webblogg.se/blo.gg
En basic design där jag utgår från ett utav mina redan kodade mallar
Välj själv färger, bredd, bilder och typsnitt
Valfri bild med bloggnamn din header
Personligare meny med profilbild och informationstext
Beställ paketet
Designpaketet Mellan
699:-
Design till blogg.se/webblogg.se/blo.gg
Design utformad från grunden efter dina önskemål
Välj själv färger, bredd, bilder och typsnitt
Personligare meny med profilbild och informationstext
Möjlighet till meny indelad i boxar och uppdelade inlägg
Valfria länkar och bilder i designen
Beställ paketet
Stora Designpaketet
959:-
Design till blogg.se/webblogg.se/blo.gg
Design utformad från grunden efter dina önskemål
Välj själv färger, bredd, bilder och typsnitt
Personligare meny med profilbild och informationstext
Möjlighet till meny indelad i boxar och uppdelade inlägg
Valfria länkar, bilder och ikoner i designen
Möjlighet till bildspel i menyn och dropdownmeny
Beställ paketet
Personliga Designpaketet
229:-/h
Design till blogg.se/webblogg.se/blo.gg
Om du känner att något av de andra paketen inte fyller dina önskemål för din bloggdesign, så gör jag i detta paket designen helt efter dina önskemål.
Detta paket kan vara ett alternativ om man exempelvis har en blogg med underbloggar eller vill ha ett galleri för sina bilder hos blogg.se
Beställ paketet
Innehar F-skattsedel.
Alla priser är inkl. moms.