Är du i behov utav nytt grafiskt material, eller är du kanske i starten där en logga ska skapas?
Oavsett ditt ändamål så finns jag tillgänglig för att hjälpa dig att förmedla det du önskar, digitalt eller via tryck.

Varför ska jag ha en logga? Vad är grafiskt material?

En logga hjälper dig att skapa en röd tråd mellan dina produkter eller tjänster och hjälper dig i din marknadsföring. Det är alltså något som du använder för att förmedla din tjänst. Oftast består loggan av ditt namn/företag med en personlig touch och färger som passar in med ditt varumärke.

Definitionen ”Grafiskt material” är stor. En logga, grafisk manual, visitkort, reklamblad, annonser för webb och tryck, inbjudningskort med mera kan beskrivas som grafiskt material. Önskar du grafiska illustrationer för din blogg eller hemsida kan jag hjälpa dig även med det, allt från headers till ikoner till sociala medier. 

När det kommer till det grafiska är det bara fantasin som sätter stopp. Tillsammans kan vi skapa produkter som förmedlar det du och/eller ditt företag önskar. 

Hur går det till?

Läs igenom denna information som innefattar betalning, tillvägagångssätt och underhåll innan beställning:
Vid beställning av Logga & Grafiskt material

Priser & Designpaket: Logga och Grafiskt material

Nedan har jag samlat de paket som är utformade för mina tjänster. 
Tveka inte att höra av dig om du inte tycker att det du söker finns beskrivet nedan.

Logotyp

fr. 2 600:-

Du får en logotyp skapad helt efter dina önskemål. Jag tar fram ett gäng prototyper som kan passa dina tankar. Utifrån prototyperna arbetar jag sedan fram en logotyp som du är nöjd med. Du får logotypen levererad i följande format: JPEG, PNG, EPS, AI, PSD.
Du får visitkort skapade helt efter dina önskemål. Jag tar fram ett gäng prototyper som kan passa dina tankar. Jag hjälper dig sedan med eventuell beställning om så önskas.

Visitkort

fr. 3 200:-

Grafiskt material

600:-/h

Grafiskt material som skapas utfrån dina önskemål. Det kan gälla exempelvis grafisk profil/manual, annonser (tryck och digital), reklamblad, PDF:er, dokumentmallar (även för Word), informationsblad, headers och illustrationer till exempelvis blogg, ikoner till exempelvis sociala kanaler, profil- och omslagsbilder till sociala kanaler etc.
Innehar F-skattsedel.