Vad roligt att du är intresserad av att anlita mig! 

Här nedan finns information som är viktig för dig att ta del av när du beställer en bloggdesign av mig eller anlitar mig för att hjälpa dig med annat som rör din blogg.

Såhär går det till

När du valt vilket designpaket du vill ha så mailar du mig. Vi har under hela processens gång kommunikation via mail så det är viktigt att du är uppmärksam och även kollar skräpposten. Jag svarar alltid på mina mail.

För att underlätta arbetet är det jättebra om du har en tydlig skiss/idé av hur du vill ha din design. Det vore därför bra att du utifrån paketet du valt ser till att tänka ut exempelvis färger/typsnitt/bilder så att du har det klart. Ofta hittar man inspiration från andra bloggar och hemsidor och de är toppen om du visar mig dem så får jag en ännu tydligare bild av vad du önskar. Det går självklart bra att lämna vissa av punkterna till mig, om du är osäker eller om det inte spelar dig någon större roll.

Om du undrar över om exempelvis ett visst tillägg eller någon specifik kod ingår i din design, så fråga. Jag är inte omöjlig och genom att lägga till en liten slant kan du få det du vill ha trots att inte koden ingår i paketet.

Design till dig som bloggar hos blogg.se/webblogg.se/blo.gg

Jag gör bloggdesignen på en utav mina testbloggar under tiden. Vi har fortsatt mail-kontakt och se gärna till att höra av dig till mig om det skulle vara något under processen som du kommer på.

När jag känner mig färdig och har gjort designen utifrån dina önskemål så länkar jag dig designen och du får se den innan, och här får en chans att säga till vad du vill ändra/lägga till/ta bort.

Hjälp med bloggdesign

I en bloggdesign är det inte alltid helheten som man är ute efter, och jag erbjuder också hjälp med koder och grafiskt material till din bloggdesign.

Söker du en header, vill städa upp i din sidomeny, skapa en navigeringsmeny eller få en snygg, mobilanpassad design som funkar för alla enheter? Hör av dig till mig så ska jag hjälpa dig.

Betalning

Betalning sker mot faktura, som skickas till dig i samband med leverans av det paket du köpt. Fakturan ska betalas inom 30 dagar om inte annat avtalas. Dröjsmålsräntan ligger på 8% och tas ut efter 30 dagar.

I vissa fall kan jag begära att ta ut 25% av fakturan vid den slutfärdiga skissen/mallen där du godkänt designen, och sedan betalar du in resterande 75% när överflyttning av designen sker.

Jag debiterar per påbörjad timme.

Underhåll av design

Om du köpt en design utav mig och efteråt vill ändra någonting designmässigt, så ta mer än gärna kontakt med mig så hjälper jag dig. När det kommer till mindre saker som att ex ändra en länk, lägga till till något i din meny, ta bort/byta ut bilder eller liknande så tar jag inte betalt för det. När det kommer till saker som är mer tidskrävande som t.ex att lägga till en footer, en till meny, nya ikoner, ändra designens typsnitt etc så debiterar jag per påbörjad timme.

Villkor