Vad roligt att du är intresserad av att anlita mig! 

Här nedan finns information som är viktig för dig att ta del av när du beställer en design till WordPress eller till din hemsida.

Såhär går det till

När du valt vilket designpaket du vill ha så mailar du mig. Vi har under hela processens gång kommunikation via mail så det är viktigt att du är uppmärksam och
även kollar skräpposten. Jag svarar alltid på mina mail.

För att underlätta arbetet är det jättebra om du har en tydlig skiss/idé av hur du vill ha din design. Det vore därför bra att du utifrån paketet du valt ser till att tänka ut exempelvis färger/typsnitt/bilder så att du har det klart. Ofta hittar man inspiration från andra designer, teman, bloggar och hemsidor och de är toppen om du visar mig dem så får jag en ännu tydligare bild av vad du önskar. Det går självklart bra att lämna vissa av punkterna till mig, om du är osäker eller om det inte spelar dig någon större roll.

Om du undrar över om exempelvis ett visst tillägg eller någon specifik kod ingår i din design, så fråga. Jag är inte omöjlig och genom att lägga till en liten slant kan du få det du vill ha trots att inte koden ingår i paketet.

Design till hemsida på egen server

Har du din hemsida på en egen server så skapar jag en statisk design åt dig helt efter dina önskemål. Här är valmöjligheterna många och bara fantasin sätter stopp! Vill du ha hjälp med köp av domän och webbhotell så guidar jag dig gärna i ärendet och kan rekommendera webbhotell som jag tidigare arbetat med. Kontakta mig så hittar vi en lösning för dig och din hemsida!

Design till WordPress

När det gäller WordPress-designer så görs designen på en testsida på min server och när designen är klar så lägger vi över den på din server. Under arbetets gång kommer jag maila dig länkar till testsidan, så att du får se designen live. Här finns det då utrymme för ändringar av designen. När du känner dig nöjd så för jag över designen och dess filer på din server. Sedan sköter jag det administrativa med sidor, menyer och plugins på din installation.

Har vi kommit överens om vad som ingår i priset för designen så kommer jag skicka dig en faktura för detta när de avtalade arbetet är slutfört. Köper du sedan till andra tillägg/funktioner så görs dem när den första fakturan är betald. Vid en sådan situation skickas en offert på det vi avtalat så att båda parter är medvetna om kostnad och arbete. Vi har alltid tydlig kommunikation.

Detta ingår inte vid köp av design till WordPress:

› Skapande av kategorier till blogg
› Backup/er av din färdiga WordPress-installation*
› Uppdateringar/underhåll av tillägg och WordPress-version
› Konfiguration av övriga tillägg som ej hör till temat
› SSL-certifikat (om detta inte redan finns på din befintliga webbplats)
› Export/Import från externa bloggportaler

*Mer än den zip-fil du får vid leverans av designen

Betalning

Betalning sker mot faktura, som skickas till dig i samband med leverans av det paket du köpt. Fakturan ska betalas inom 30 dagar om inte annat avtalas. Dröjsmålsräntan ligger på 8% och tas ut efter 30 dagar.

I vissa fall kan jag begära att ta ut 25% av fakturan vid den slutfärdiga skissen/mallen där du godkänt designen, och sedan betalar du in resterande 75% när överflyttning av designen sker.

Jag debiterar per påbörjad timme.

Underhåll av design

Om du köpt en design utav mig och efteråt vill ändra någonting designmässigt, så ta mer än gärna kontakt med mig så hjälper jag dig. Det kan handla om nya länkar, andra typsnitt, lägga till eller ändra information i menyer, ändra färger, ta bort eller byta ut bilder, lägga till en footer, en till meny, nya ikoner, ändra designens typsnitt etc. 

Villkor