Vid beställning av Fotografering

Vad roligt att du är intresserad av att antlita mig!

Här nedan finns information som är viktig för dig att ta del av när du beställer fotografering av mig.

Såhär går det till

När du valt vilket fotopaket du vill ha så mailar du mig. Vi kommer överens och tid och plats tillsammans. När fotograferingen ägt rum kommer du inom 1 vecka få en PDF med ett urval på de bilderna som togs. Du får därefter välja ut de antal bilder som ingår i ditt pris och maila mig. Jag efterbehandlar dem sedan och leveransen sker via mail 14-21 dagar efter ditt urval. Bilderna du får utav mig är gjorda för förstoringar upp till A4.

Vid företagsfotografering ingår en konsultation där vi innan träffas och diskuterar era tankar och förväntningar kring fotograferingen.

Bra att veta

Det som ingår i fotograferingen är min resa till och från fotograferingen*, fotografering, redigering och digital leverans. Du får använda bilderna i privat bruk efter betalning och leverans, vill säga att du inte får använda dem för kommersiellt syfte. Jag förbehåller mig rätten att använda bilderna i portfolio/blogg/sociala medier om ingenting annat bestäms.

*Förutsatt att du bor inom en radie av 2 mil från Nyköping. För övriga platser tillkommer reseersättning på 18,50:-/mil. 

Betalning

Betalning sker mot faktura, som skickas till dig i samband med leverans av bilderna. Fakturan ska betalas inom 30 dagar om inte annat avtalas. Dröjsmålsräntan ligger på 8% och tas ut efter 30 dagar.

I vissa fall kan jag begära att ta ut 25% av fakturan vid leverans av PDF-urvalet, och sedan betalar du in resterande 75% när leveransen av de efterbehandlande bilderna sker.

Tillval

Extra högupplösta, redigerade bilder: 179:-/st.

Kontakta mig om det finns intresse för förstoringar större än A4, canvastavlor, fotobok, vykort etc.