Vid beställning av Logga & Grafiskt material

Vad roligt att du är intresserad av att anlita mig! 

Här nedan finns information som är viktig för dig att ta del av när du beställer en logga eller något annat grafiskt material från mig.

Såhär går det till

När du valt vilket paket du är intresserad av så mailar du mig. Vi har under hela processens gång kommunikation via mail så det är viktigt att du är uppmärksam och även kollar skräpposten. Jag svarar alltid på mina mail.

För att underlätta arbetet är det jättebra om du har en tydlig skiss/idé av hur du vill ha din produkt. Det vore därför bra att du utifrån paketet du valt ser till att tänka ut exempelvis färger/typsnitt så att du har det klart. Ofta hittar man inspiration från andra och det är toppen om du visar mig dina inspirationsbilder så får jag en ännu tydligare bild av vad du önskar. Det går självklart bra att lämna vissa av punkterna till mig, om du är osäker eller om det inte spelar dig någon större roll.

Om du undrar över om exempelvis ett visst tillägg eller någon specifik kod ingår i din design, så fråga. Jag är inte omöjlig och genom att lägga till en liten slant kan du få det du vill ha trots att inte koden ingår i paketet.

Logga & Grafiskt material

Köper du ett paket av mig för grafiskt material eller en logga så sker vår kommunikation över mail. Jag skapar en skiss utifrån dina önskemål och för varje steg som görs får du se materialet och sedan själv komma med åsikter och kommentarer. När du känner dig nöjd skickas fakturan till dig, och du får materialet levererat när fakturan är betald. Ditt material kommer i följande format: JPEG, PNG, EPS, AI, PSD. De skickas som en zip-fil.

Är du väldigt osäker på vad du önskar dig så finns möjligheten att jag gör flera prototyper för att du ska få se hur färger, typsnitt och former fungerar ihop. Detta är något du i sådana fall köper till – eftersom det krävs mer tid av mig ta fram dina skisser.

Betalning

Betalning sker mot faktura, som skickas till dig i samband med leverans av det paket du köpt. Fakturan ska betalas inom 30 dagar om inte annat avtalas. Dröjsmålsräntan ligger på 8% och tas ut efter 30 dagar.

I vissa fall kan jag begära att ta ut 25% av fakturan vid den slutfärdiga skissen/mallen där du godkänt designen, och sedan betalar du in resterande 75% när överflyttning av designen sker.

Jag debiterar per påbörjad timme.

Kompetenser

Jag har länge arbetat med Adobeprogram och självlärd inom alla programmen. Även om det alltid finns mycket att lära så har jag så pass mycket erfarenhet att ingenting känns möjligt för min del.

Behöver du hjälp med något inom dessa program är du varmt välkommen att kontakta mig. Jag gillar utmaningar!

Adobe InDesign 80%
Abobe Photoshop 95%
Adobe Illustrator 60%
Adobe Premiere Pro 65%